Tack för att du valde oss som din IPTV leverantör här kommer en kort guide hur du startar upp och ställer in din box.

  1. Koppla in boxen
  2. Följ guiden som dyker upp (Boxen är förinstallerad på svenska så det räcker att trycka next till man kommer till nätverks menyn)
  3. Välj typ av nätverk, antingen trådlöst eller med kabel.
  4. När detta är klart kommer du in på startskärmen.
  5. Längst nere finns ikonen som heter till IPTV Appen (Liten rosa/lila/svart ikon)
  6. Tryck på den (I vissa fall så kommer du inte in i den direkt utan du ser bara en MAC-adress) Tryck bara på restart (OK Knappen) så börjar appen ladda.
  7. När appen addat klart står det ”Connection failed” tryck då på OK knappen en gång till så du får upp en transparent meny. Därefter så håller du inne knappen OK igen tills du får fram en ny meny som heter Groups.
  8. Tryck på Groups och välj önskat land därefter önskad kanal.

 

Tips och tricks:

Undertext:
För att få fram undertext (Avstängt som standard på Cmore och Viasat) så håller du inne OK knappen tills en liten rund meny dyker upp. Därefter så trycker du på vänster knapp och får du upp val om eventuell undertext.

Kanallista:

För att få upp kanal kanallista så trycker man bara på OK knappen inne i kanalen så dyker den transparenta menyn upp igen. För att byta land: Håll inne OK knappen inne i kanallistan igen och tryck på Groups

Zappning:

Man zappar mellan kanaler genom att trycka till höger respektive vänster knapp.

EPG och kanalinformation:

Använd knappen meny (Knapp med en lista på) för att få fram programguide och vill du se information om vad som går på kanalen du ser på så trycker du bara på knappen upp.